Riise vil avslutte i Tippeligaen likevel

Åpner for LSK eller Vålerenga.

ÅPNER FOR TIPPELIGA-RETUR: John Arne Riise har tidligere sagt at en retur til norsk fotball er uaktuelt. Nå snur Fulham-proffen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ÅPNER FOR TIPPELIGA-RETUR: John Arne Riise har tidligere sagt at en retur til norsk fotball er uaktuelt. Nå snur Fulham-proffen. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Fredag kom nyheten om at Fulham har gitt John Arne Riise beskjed om at han står fritt til å forhandle frem en avtale med andre klubber.

Til Nettavisen bekreftet han at klubben vil la ham gå gratis.

- Heldigvis har vi en avtale med Fulham om at det ikke blir snakk om en overgangssum, så vi får se hva som skjer i resten av overgangsvinduet, sa han

Åpner for Tippeligaen Tidligere har Riise sagt at å avslutte karrieren i Tippeligaen ikke har vært i kortene for ham, men nå kan det se ut som om han har snudd.

I et intervju med sin sponsor og samarbeidspartner Betsson, sier Riise nå at karrieren fort kan avsluttes på norsk gress.

- Planen er 2-3 år til i utlandet. Jeg har tidligere sagt at det ikke frister å spille i Tippeligaen. Men det begynner å endre seg nå. Kanskje noen år i Tippeligaen til slutt hadde vært fint, sier Riise.

Usikker fremtid På spørsmål om hvilke klubber som er aktuelle, nevner Riise Vålerenga og Lillestrøm som de mest sannsynlige valgene. Hovedsakelig på grunn av nærheten til hovedstaden.

- Det ville vært synd å legge opp uten å spille i Tippeligaen. Jeg ser jo hvor bra min bror har det i Lillestrøm, sier John Arne Riise.

Men før han eventuelt vender nesa hjemover, har han fortsatt ambisjoner om å spille ute i Europa et par år til. Hvor det blir er derimot enda høyst usikkert.

- Sesongoppkjøringen har vært bra på alle punkter. Jeg har veldig gode testresultater og gleder meg veldig til å kjempe om seriepoeng igjen, så får vi se om det blir i Fulham eller et annet sted, avslutter han.