Riise vil ha Pop-Sarah

John Arne Riise er på jentejakt, skriver Daily Mirror. Og kvinnen det handler om er popstjernen Sarah Harding.

LONDON (Dagbladet): Ifølge avisas sladrespalte skal den norske Liverpool-spilleren, selvfølgelig listet med inntekt på 420 000 kroner i uka, ha falt for vokalisten i jentebandet Girls Aloud. Og grunnen er ganske enkel.

Sarah Harding har vært ute i avisa og klaget over at kjærlighetslivet hennes er på sparebluss for tida, og at hun ønsker seg en kjæreste.

The Mirror beskriver Riise som en lavmælt og lite framfus person, men med et sterkt ønske om å få treffe Sarah.

Kilde uten navn

Cheryl Tweedy som spiller i Girls Aloud sammen med Sarah, går for tida ut med Arsenals Ashley Cole.

Avisas kilde til historien er som vanlig en «venn» uten navn. «Vennen» sier at Riise «ble virkelig truffet etter å ha lest om Sarahs trøbbel med å finne seg en kjæreste. Han er også litt ensom og kunne tenke seg å møte henne».

Slik beskriver «vennen» John Arne Riise:

«Han er ikke brautende og høyrøstet som så mange andre fotballspillere. Han er ganske reservert, men har virkelig et godt lag med kvinner. Han håper inderlig at meldingene hans når fram, og at hun sier ja til å møte ham.»

 BESKJEDEN BEILER: Ifølge Daily Mirror satser John Arne Riise alt på Girls Aloud-vokalisten Sarah Harding ( t.v.). Ifølge avisas kilde er John Arne en reservert person som er litt ensom og kunne tenke seg å møte den engelske sangerinnen. Foto: Scanpix og Ole C.H. Thomassen
BESKJEDEN BEILER: Ifølge Daily Mirror satser John Arne Riise alt på Girls Aloud-vokalisten Sarah Harding ( t.v.). Ifølge avisas kilde er John Arne en reservert person som er litt ensom og kunne tenke seg å møte den engelske sangerinnen. Foto: Scanpix og Ole C.H. Thomassen Vis mer

Viktige kvaliteter

Avisa skriver at Riise skilte lag med sin mangeårige kjæreste Guri Havnevik i fjor. Nå håper han å få sjansen til å møte Sarah før noen andre kommer ham i forkjøpet.

Til Mirror har Sara Harding sagt, når det gjelder en ny mann, at det ikke er viktig «hvem han er, bare han er snill og et godt menneske. Han må være bånn ærlig, med vakre øyne og et godt smil».

«Vennen» sier at John Arne Riise syntes det var forfriskende å lese at hun la større vekt på mannens indre kvaliteter enn hans utseende.

Etter alt dette kommer det nedslående at Sarah ennå ikke er kommet over bruddet med Mikey Green, og at hun egentlig ikke liker fotballspillere.

- RIISE VIL HA SARAH: Girls Aloud-vokalisten Sarah Harding (blondinen i midten).