Riise ville bli «Norges Beckham»

- Så for meg en stor fremtid.

STORE DRØMMER: John Arne Riise ville bli Norges største kjendis. I dag ler Roma-proffen av brevet han sendte til rådgiver Baardsen i 2004. Foto: Arnt E. Folvik / DAGBLADET.
STORE DRØMMER: John Arne Riise ville bli Norges største kjendis. I dag ler Roma-proffen av brevet han sendte til rådgiver Baardsen i 2004. Foto: Arnt E. Folvik / DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tidligere Riise-agent Einar Baardsen ville i retten i går lese opp et privat brev skrevet av fotballproffen.

Baardsen ble stoppet da han ville lese det høyt, men VG har fått tilgang til brevet, som er skrevet i 2004.Der skriver Riise at han ønsker å bli Norges største kjendis.

Norges Beckham«Mitt største livsmål nå er å bli størst. Mest brukt, mest sponset. Bli Norges Beckham. Håper du skjønner hvor seriøs jeg er nå. Dette er virkelig en drøm for meg».

I dag ler Roma-proffen av brevet han skrev for fem år siden, som Liverpool-spiller.

- Jeg får latterkrampe og rister på hodet. Jeg hadde forhåpninger ettersom statusen min som fotballspiller steg. Jeg ble bitt av ideen om å være Norges Beckham, sier Riise til VG.

Store fremtidsplanerDen daværende Liverpool-backen hadde store ambisjoner for egen karriere.

— Jeg så for meg en stor framtid og ville bli sponset. Og det har jo skjedd. Fram til nå har det vært karrieremessig fantastisk, sier Riise.

Riise mener brevet ikke har relevans i rettsaken mot den tidligere rådigveren hans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer