Riises Barcelona-fleip tok nye lagkamerater med storm: - Alle lo

En av Norges beste fotballspillere gjennom tidene er blitt en glad amatør. 

PRØVER SEG I 4. DIVISJON: John Arne Riise debuterte mandag kveld for sportsklubben Rollon i Ålesund. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix
PRØVER SEG I 4. DIVISJON: John Arne Riise debuterte mandag kveld for sportsklubben Rollon i Ålesund. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise (36) debuterte mandag kveld for Ålesund-klubben Rollon i 4. divisjon. Det ble 1-4-tap mot Hødd 2, men for sportsklubben Rollon ble kvelden smått absurd.

Både NRK, TV 2 og VG var på plass med kamerateam, forteller trener Alexander von Løwensprung til Dagbladet. For en fotballklubb som består av glade amatører er ikke dette hverdagskost. Men treneren understreker:

- John Arne er ikke her for å lage sirkus. Han er i Rollon for å spille fotball.

Og for dem som måtte tro at laget har fått «ei klyse» i garderoben, bør vennligst ta seg en bolle. Meritterte Riise - med 110 landskamper og seier i Champions League med Liverpool - bidrar med humør og kunnskap, forteller treneren.

- Vi hadde avslutningstrening der alle skulle skyte med feil fot. En av spillerne spurte hvor mange mål Riise har scoret med høyrebeinet. Han svarte: «Bare ett, mot Barcelona i Champions League.»

Trener von Løwensprung påpeker:

- Det ble sagt på fleip i en morsom setting. Allo lo. Og for enkelte gikk det opp hva vi har å gjøre med her.

Ny dimensjon

Rollon, som ligger på sjetteplass i 4. divisjon, består av leger i turnus, studenter, brannfolk og selvstendig næringsdrivende. At de plutselig er blitt lagkamerater med Riise - som er en av de største fotballspillerne i Norge gjennom tidene - bringer en ny dimensjon inn på feltet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer