Riises desperate bønn til NFF: - Alt jeg vil er å spille fotball

Har bestemt seg for å komme hjem til Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise har bestemt seg for å komme hjem til Norge for å spille fotball.

«Jeg har bestemt meg for å flytte hjem og spille i Norge. Motivasjonen og lysten til å spille 3-5 år til er veldig stor», skriver Riise i et blogginnlegg.

Og ifølge Riise mangler det ikke på interesse fra norske klubber.

«Derfor er det fantastisk at telefonen ikke har stått stille de siste 48 timene fra norske klubber som vil ha meg», skriver han videre.

- Må termineres John Arne Riise signert spetember i fjor ny toårskontrakt med et spillseslkap. I kontrakten heter det at ålesunderen kan ta en pause fra avtalen for å muliggjøre spill i Tippeligaen.

Men en pause er ikke nok, ifølge Norges Fotballforbund.

De har tidligere vært tydelige på at Riises kontrakt med spillselskapet må termineres om han skal få spille i Tippeligaen.

- Vårt utgangspunkt er at kontrakten med Betsson må termineres om Riise skal spille i Tippeligaen. Å ta en pause fra avtalen er i utgangspunktet ikke nok. Samtidig er dette en ny problemstilling for oss, men utgangspunktet er veldig klart, har NFFs kommunikasjonssjef Ynge Haavik tidligere uttalt til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer