Riises hån mot Høgmo: - Bare fjas som kommer etter kampene

Storm etter nytt tap.

KRITISK: Mannen med 110 landskamper - John Arne Riise - liker ikke det han ser av det norske landslaget. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
KRITISK: Mannen med 110 landskamper - John Arne Riise - liker ikke det han ser av det norske landslaget. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge - Hviterussland 0-1 (0-0)

ULLEVAAL (Dagbladet): Sosiale medier kokte i natt etter at Norge tapte 1-0 for Hviterussland i privatlandskampen på Ullevaal. Trener Per-Mathias Høgmo mente tapet ga flere svar.

- Jeg er ikke bekymret, sa han på en pressekonferanse i går kveld.

- Bare fjas som kommer etter kampene. Svarene går på auto, skriver mannen med flest landskamper gjennom tidene, John Arne Riise, på Twitter.

15 tap

Hviterussland ligger som nummer 70 på FIFA-rankingen. Norge er på 50. plass. Kampen var den siste før alvoret starter i VM-kvalifiseringen mot Tyskland søndag.

Høgmo hadde håpet å se et lag som tettet igjen bakover og som viste relasjonelle ferdigheter i angrep. Men han fikk neppe de beste svarene han ønsket seg. Nå har han 15 tap på 31 kamper som landslagssjef.

- Managere blir vurdert etter resultat over tid. Har det vært bra nok etter forventningene og all praten? skriver Riise, som har 110 landskamper og nå er i indisk fotball.

Ikke minst på fotballandslagets egen Facebook-side raser debatten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer