Slik er John Arne Riises nye liv

Riises hårete vektmål

Den tidligere venstrebacken levde et liv hvor han fosset opp og ned kanten og løp fra motstanderen. Siden den gang har ting forandret seg drastisk, og når tar Riise grep. Ned 15 kilo før sommeren er målet.

LAGT OM: John Arne Riise tar en pause fra salatbollen for en prat med Dagbladet i Flints lokaler i Tønsberg. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
LAGT OM: John Arne Riise tar en pause fra salatbollen for en prat med Dagbladet i Flints lokaler i Tønsberg. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Selv om John Arne Riise var innom utholdenhetsidretten langrenn etter at han la fotballskoa på hylla, legger han ikke skjul på at han var treningslei da han ga seg som fotballspiller i starten av 2017.

Det er snart tre år siden, og Riise innrømmer at han har merket at kroppen har forandret seg med lite trening i hverdagen.

Derfor innebærer hans nye liv at han står opp klokka 05.30 og drar i gymmen sammen med sin personlige trener, hver eneste dag.

- Etter økta på gymmen drar jeg hjem og tar en to timer lang power-walk med sønnen min i vogna. Etter det bærer det videre på PT-time klokka 13.00, sier John Arne Riise til Dagbladet.

- Hvorfor dette hardkjøret?

- Etter at jeg la opp mistet jeg motivasjonen for å trene. Jeg brydde meg verken om hva jeg spiste eller drakk. Jeg trengte det, for jeg var så lei. Men nå hadde det gått for langt, sier han åpenhjertig.

- Ikke bra

Han legger ikke skjul på at han merket det både på den fysiske formen i hverdagen, og på baderomsvekta.

- Det var ikke bra. Men jeg visste egentlig at det kom til å skje. Nå er målet å gå ned 15 kilo til sommeren, og jeg er godt på vei, sier den tidligere Liverpool-backen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer