Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riises Liverpool-råd

Snakket med FourFourTwo i Singapore.

 FORTSATT TILKNYTTET:  John Arne Riise har fortsatt en sterk tilknytning til Liverpool. Her fra en showkamp i Australia i januar. Foto: NTB Scanpix.
FORTSATT TILKNYTTET: John Arne Riise har fortsatt en sterk tilknytning til Liverpool. Her fra en showkamp i Australia i januar. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(FourFourTwo): John Arne Riise var i helga i Singapore i forbindelse med Standard Chartered Trophy-turneringen i regi av Liverpool og sin hovedsponsor. Der tok nordmannen seg tid til å snakke med FourFourTwo om sin gamle klubb.

- I fotball er man avhengig av spillere som kliner til og er aggressive, sier Riise som spilte for Liverpool fra 2001 til 2008.

- Fansen elsker å se aggressivitet og lidenskap. Da jeg spilte for Liverpool, likte ingen lag å komme til Anfield. De visste at det ville bli en tøff mot et aggressivt lag som ville angripe.

- Den sammen intensiteten er på vei tilbake, og det er takket være den nye manageren. Men Liverpool trenger nye spillere, fortsetter Riise.

Riise er selv klubbløs etter at han sist spilte for den indiske klubben Delhi Dynamos. Han er klar på hva Liverpool trenger.

Les også: Riise kan skrive Hollywood-manus med Aalesund

- Ja, du trenger kreative spillere som Roberto Firmino og Philippe Coutinho, men det er også et behov for spillere som trår til som Dietmar Hamann, Jamie Carragher, Sami Hyypiä, Steven Gerrard og Javier Mascherano gjorde mens jeg var der.

Det skal nevnes at 35-åringen har troen på at Klopp er rett mann til å løfte klubben oppover på tabellen. Men det er fortsatt mye som må gjøres før de kan vente seg flere trofeer.

- Jeg elsker fortsatt klubben og ser fortsatt alle kampene jeg kan, og vil ikke si noe negativt.

- Men sentrallinja må bli sterkere. De trenger en ny keeper, ny midtstopper, en ny sentral midtbanespiller og spiss.

- Før hadde Liverpool spillere som Gerrard, Fernando Torres og Xabi Alonso. Alle var de blant verdens beste. Det trenger Liverpool igjen.

- Jeg tror Klopp vet hva han vil ha. Men et stort navn trengs sårt for å gi fansen troen tilbake.