Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riises sjef slutter i Roma

Spalletti erstattes trolig av Ranieri.

MOT TRENERSKIFTE: Roma-trener Luciano Spalletti skal ha levert inn sin oppsigelse. Klubben skal nå være i møter med Juventus-trener Claudio Ranieri, og det er dermed duket for trenerskifte for John Arne Riise og de andre.Foto: SCANPIX/AFP/ALBERTO PIZZOLI
MOT TRENERSKIFTE: Roma-trener Luciano Spalletti skal ha levert inn sin oppsigelse. Klubben skal nå være i møter med Juventus-trener Claudio Ranieri, og det er dermed duket for trenerskifte for John Arne Riise og de andre.Foto: SCANPIX/AFP/ALBERTO PIZZOLI Vis mer

(Dagbladet.no): Luciano Spalletti har trukket seg fra managerjobben i italienske Roma, melder nyhetsbyrået Reuters.

- Jeg har levert min oppsigelse, og klubben har akseptert den, sier Spalletti.

Dermed mister John Arne Riise treneren som hentet ham til klubben, bare noen uker ut i Serie A-sesongen. Roma har tapt de to første kampene i år og ligger sist på tabellen etter nederlag for Genoa og Juventus. Sistnevnte førte til supporterdemonstrasjoner utenfor klubblokalene.

Ifølge Sky Sports Italia (via Goal.com) er tidligere Juventus-trener Claudio Ranieri nå i samtaler om å overta hovedstadsklubben.

Luciano Spalletti tok over Roma i 2005, og ledet laget til seriesølv og cuptriumf i 2006/2007. Samme år ble Spalletti kåret til årets trener i Italia.

I fjor ble det imidlertidt bare sjetteplass, men manageren ble for ikke lenge siden enig med klubben om en kontraktsforlengelse. I helgen skal han imidlertid ha antydet at han ikke lenger hadde tillit i spillergruppa, og nå er det altså slutt.

Ifølge italiensk presse vil det komme en offisiell uttalelse i løpet av kort tid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling