Rikard Norling dobler lønna si når han skriver under for Brann

Får snaut tre millioner i året, ifølge BT.

TIL BERGEN: Rikard Norling presenteres som Brann-trener i kveld. Foto: Drago Prvulovic / NTB Scanpix
TIL BERGEN: Rikard Norling presenteres som Brann-trener i kveld. Foto: Drago Prvulovic / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag blir Rikard Norling etter alt å dømme presentert som ny Brann-trener. Svensken, som sa opp jobben i Malmö forrige uke, landet på Flesland i går kveld. 42-åringen ledet klubben til seriegull i Allsvenskan, men er nå klar for nye utfordringer i Bergen.

Kanskje ikke så dumt, om Norling er glad i penger.

Flere millioner For ifølge den svenske avisa Expressen tjente han 1,3 millioner kroner i året da han var MFF-trener. Bare Jörgen Lennartsson i Elfsborg fikk en høyere utbetaling av trenerne i Allsvenskan. 

Bergens Tidende hevder å vite at Rune Skarsfjord hadde en årslønn rett under tre millioner kroner i Brann, og det er ingen grunn til å tro at ikke svensken får noe tilsvarende.

Skriver under i dag? Avisa skriver også at Norling og Brann skal være enige om kontraktsbetingelsene, og at 42-åringen kommer til å signere en treårskontrakt med rødtrøyene.

- Nå har han kommet for å diskutere detaljer med oss, så får vi se om vi finner en løsning. Gjør vi det, har vi sikkert mer å si utpå dagen i morgen (tirsdag), sa Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen til BT i går kveld.

Norling selv passet på å skryte av mannen som i dag ansette ham.

- Roald har representert Brann på et veldig, veldig bra vis. Så han er den store årsaken til at jeg er her akkurat nå. Man gjør jo også selv sine vurderinger, men han har gjort en kjempebra jobb, sier Norling til BT.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer