RiksTV og Discovery enige om TV-fotballen

Samtlige fotballkanaler vil bli tilgjengelig på TV, mobil og nettbrett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Discovery og RiksTV er enige om en distribusjonsavtale som inkluderer eliteserien i fotball fra 2017.

Discovery sikret seg i desember rettighetene til eliteserien og 1. divisjon fra 2017 til 2022. Avtalen hadde en verdi på rundt 2,4 milliarder kroner, og allerede nå har Discovery sikret seg at RiksTV-kunder vil få muligheten til å se norsk fotball på deres kanaler.

- Vi er veldig fornøyde med å lande en ny distribusjonsavtale med RiksTV. Spesielt glade er vi for at RiksTV deler vår visjon med Tippeligaen: fotball til folket, sier Harald Strømme, sjef for TVNorge og Discovery Networks.

Samtlige fotballkanaler vil bli tilgjengelig på TV, mobil og nettbrett. Partene signerte avtalen søndag. Dermed slipper Discovery en ny strid slik de hadde med Canal Digital.

- Vi er glade for at vi skal gi det norske folk en solid porsjon med fotball på Discoverys kanaler. RiksTV-kundene har mye å glede seg til, sier administrerende direktør Christian Birkeland.

Eliteserien vil hovedsakelig bli vist på Eurosport Norge og Max, men også enkelte kamper på TVNorge.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer