Rindarøy hadde høyere puls enn i Molde

- Greit å få det unnagjort, sier debutanten.

DEBUTERTE: Moldes Knut Olav Rindarøy holdt seg til det sikre i sin første kamp for det norske landslaget, men er fornøyd med debuten mot Sør-Afrika.
Foto: Heiko Junge / Scanpix
DEBUTERTE: Moldes Knut Olav Rindarøy holdt seg til det sikre i sin første kamp for det norske landslaget, men er fornøyd med debuten mot Sør-Afrika. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ULLEVAAL (Dagbladet.no): Han har ventet på det lenge, og i kveld fikk endelig Knut Olav Rindarøy debuten for det norske landslaget.

- Det var greit å få det unnagjort, og greit å komme i gang, får jeg har jo håpet på sjansen lenge, sier Rindarøy.

- Hadde du litt høyere puls enn før en Molde-kamp i Tippeligaen?

- Ja, det er jo litt høyere nivå her enn det er i Tippeligaen, så det merker jeg jo litt. Men jeg synes jeg klarer meg bra, sier Rindarøy til Dagbladet.

Molde-backen kom inn til pause for Morten Gamst Pedersen, og dyttet med det John Arne Riise fram på venstrekanten. Han markerte seg aldri voldsomt i en omgang som aldri nådde de store høydene, men hadde god kontroll defensivt.

- Jeg ville bare være safe siden det var den første kampen, og tenke på det defensive. De offensive bidragene går komme etter hvert, sier Rindarøy, som tross høyere puls gruet seg mer til talen han må holde i kveld enn til debuten.

Samtidig vet 24-åringen at han har en vei å gå før han får spille mer, ettersom han konkurrerer mot en mann som regnes som et av Norges sikreste og sterkeste kort om dagen.

- John Arne (Riise) er et klart førstevalg på venstrebacken, men det er alltid skader og suspensjoner som kan dukke opp. Da skal jeg ta sjansen min, lover imidlertid Rindarøy.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer