Rindarøy lover scoring for Norge

Om Drillo gir ham sjansen.

VENTER PÅ DEBUTEN: Knut Olav Rindarøy, her i duell med VIFs Bengt Sæternes, vet at det ikke er lett å skubbe John Arne Riise vekk fra venstrebacken for Norge. FotoJon-Michael Josefsen / SCANPIX
VENTER PÅ DEBUTEN: Knut Olav Rindarøy, her i duell med VIFs Bengt Sæternes, vet at det ikke er lett å skubbe John Arne Riise vekk fra venstrebacken for Norge. FotoJon-Michael Josefsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NADDERUD (Dagbladet.no): Foran 2008-sesongen med Molde la Knut Olav Rindarøy press på seg selv etter en heller middelmådig innsats året i forveien.

I et intervju med lokalavisa Romsdals Budstikke ga han seg selv en frist på to år til å få debuten på A-landslaget. - Jeg har satt meg et klart mål: Innen to år skal jeg være med i et uttak og debutere, gjerne i en privatkamp. På mitt beste tror jeg at jeg er god nok til å kjempe om en plass i troppen. Jeg vet at jeg må prestere på høyt nivå i Molde, og skal i alle fall jobbe steinhardt for å lykkes. Men jeg innser at John Arne Riise har et bra grep om venstrebacken på landslaget, sa Rindarøy.

- Jeg er god nok Nå er målsettingen i ferd med å innfris. Mange forståsegpåere ristet på hodet da Drillo valgte Trond Erik Bertelsen foran formsterke Rindarøy til kampen mot Skottland — og en syrlig Kjell Jonevret gratulerte Drillo med å ha et luksusproblem. Men landslagssjefen gjorde det godt igjen da han lot de to bytte plass i uttaket til Island-kampen.

- Det er mest treneren min som har jobbet for det. Men jeg har prestert godt nok til å være her. Da jeg snakket med Drillo på tirsdag var han fornøyd med mine prestasjoner, sier Rindarøy til Dagbladet. Kjell Jonevret er neppe alene om å mene at 24-åringen har vært Tippeligaens beste i sin posisjon i år. Rindarøy er en såkalt moderne back med hurtighet og et godt offensivt reportoar — og det er ikke mye å si på selvtilliten heller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer