NESTE EKSPORT? Moldes Knut Olav Rindarøy (t.h.) kan bli Norges neste Premier League-spiller. Denne uka reiser han til to dagers prøvespill i Everton. Foto: Jon-Michael Josefsen, Scanpix
NESTE EKSPORT? Moldes Knut Olav Rindarøy (t.h.) kan bli Norges neste Premier League-spiller. Denne uka reiser han til to dagers prøvespill i Everton. Foto: Jon-Michael Josefsen, Scanpix Vis mer

Rindarøy på prøve i Everton

- Flere engelske klubber er interessert, forteller agent Jim Solbakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Molde-back Knut Olav Rindarøy reiser i morgen til Liverpool for å vise seg fram hos Everton.

- Jeg kan bekrefte at Knut Olav etter planen skal besøke Everton fra tirsdag til torsdag. Vi har fått signaler om at de vil fly ham over slik at han får se på forholdene og snakke med klubben. Men ingenting er klart foreløpig, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Molde ønsker å selge 24-åringen nå, ettersom han ikke har ønsket å forlenge kontrakten som går ut etter sesongen. Det betyr at han må selges i løpet av januar om Molde ikke skal risikere at han går gratis til høsten.

Lokalavisa skriver at Molde vil ha mellom 10 og 15 millioner kroner for Rindarøy. Klubben vil ikke bekrefte summen, men sier de har skissert hvor mye de mener han er verdt.

- Vi vil selvsagt ha best mulig pris for Knut Olav, men er samtidig realistiske i forhold til markedet og kontrakten som går ut etter sesongen, sier Nordstrand Jacobsen.

Fifa-agent Jim Solbakken jobber på vegne av Molde med å få solgt spilleren. Han sier Everton ikke er den eneste aktuelle klubben for Rindarøy.

- Jeg ønsker ikke å si navn, men det er flere klubber i England som er interessert, sier agenten til TV 2 Sporten.

Molde har allerede svenske Emil Johansson på plass som erstatter for Rindarøy.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer