PÅ TUR UT: Knut Olav Rindarøy får et gjensyn med Mame Biram Diouf når han denne uka trener med Manchester United. Her feirer han Mattias Mostrøms scoring sammen med Pape Pate Diouf i oktober.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
PÅ TUR UT: Knut Olav Rindarøy får et gjensyn med Mame Biram Diouf når han denne uka trener med Manchester United. Her feirer han Mattias Mostrøms scoring sammen med Pape Pate Diouf i oktober. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

Rindarøy trener med Manchester United

Fortsatt «stor og konkret» interesse i England.

||| (Dagbladet): Etter et par dager med Everton i forrige uke har Molde-forsvarer Knut Olav Rindarøy utvidet treningsoppholdet i England, og trener nå med Manchester United.

Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen begrunner utvidelsen med at det fortsatt er «stor og konkret» interesse for backen.

- Knut Olav har trent med Manchester United fra fredag og skal trene med laget fram til tirsdag, sier Jacobsen til klubbens hjemmesider.

Det har blitt antydet at Molde vil ha mellom 10 og 15 millioner kroner for Rindarøy, og selv om klubben ikke vil bekrefte summen, sier de at man har skissert hvor mye de mener han er verdt.

Fifa-agent Jim Solbakken jobber på vegne av Molde med å få solgt Rindarøy, og han hevder det er flere aktuelle klubber i England.

Solbakken var også sentral da Mame Biram Diouf ble Manchester United-spiller i fjor.

Rindarøy er ventet tilbake i Molde i løpet av uka.