Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rindarøy vraket på vei til fødsel

Irritert på klubbledelsen.

MISTET PLASSEN: I øyeblikket kan det se ut som Knut Olav Rindarøy er på vei bort fra Spania, etter at han ble skjøvet ut av troppen. Foto: JORGE GUERRERO/AFP
MISTET PLASSEN: I øyeblikket kan det se ut som Knut Olav Rindarøy er på vei bort fra Spania, etter at han ble skjøvet ut av troppen. Foto: JORGE GUERRERO/AFP Vis mer

Vrakede Knut Olav Rindarøy (25) irriterer seg over behandlingen han fikk av spanske Deportivo La Coruna, skriver Nettavisen.

Rindarøy fikk sparken i helgen.

- Jeg har ikke snakket med treneren i det hele tatt, men mottok beskjeden da jeg var på vei hjem for å være med på fødselen til datteren min. Det er trist at jeg fikk beskjeden bare to dager før det internasjonale overgangsvinduet stengte. Jeg er irritert over måten dette ble gjort på, sier Rindarøy.

Rindarøy er i Deportivo på utlån fra Molde, og kanskje returnerer han dit. Men gossingen innrømmer at han også har tilbud fra flere norske klubber.

Det kan også være at Rindarøy finner seg en utenlandsk klubb. Han varsler at det er aktuelt med en samtale med Molde-trener Ole Gunnar Solskjær.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling