<strong>NY JOBB:</strong> Morten Ring Christensen blir sportssjef for skicross. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
NY JOBB: Morten Ring Christensen blir sportssjef for skicross. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

Ring Christensen legger opp som skicrosskjører - blir sportssjef

- Dette er egentlig drømmejobben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Morten Ring Christensen (23) legger opp som skicrosskjører. I stedet blir han sportssjef for sin tidligere lagkamerater.

 - Jeg har en kropp som ikke mestrer det å være toppidrettsutøver lenger. Derfor er dette en kjempesjanse for meg og egentlig drømmejobben. Jeg får fortsatt være en del av det fantastiske skicrossmiljøet, og får det overordnede ansvaret for skicross, sier Christensen.

Han har skrevet kontrakt ut 2014/16-sesongen.

- Med Morten som sportssjef for skicross får vi en ungambisiøs og sulten leder som kan sporten til fingerspissene. Morten har virkelig fått føle opp- og nedturer med sykdom og skader, og har et unikt innblikk i hva som må til for å lykkes som lag og utøver. Han har i tillegg en klar forståelse av hvilke utfordringer norsk skicross står overfor med hensyn til økonomi, bredde- og rekruttering og anleggssituasjonen, sier Bjørn Isaksen i fristilkomiteen i Norges Skiforbund.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer