Ringberg: - Drillo vil satse på andre

Går trolig til Ham-Kam.

(Dagbladet.no): Både spillere og supportere i Fredrikstad er overrasket og sjokkerte over at kaptein Markus Ringberg på det nærmeste er klar for Ham-Kam. Ringberg har bare stått over et par kamper siden han kom til klubben foran opprykket fra 2. til 1.divisjon, og har spilt alle kampene så langt i Tippeligaen.

Nå forteller svensken til Dagbladet.no at han vurderer å gå til Ham-Kam fordi han frykter å bli vraket av Fredrikstad-trener Egil «Drillo» Olsen.

- Jeg har snakket med Drillo og han sier han vil satse på andre spisser. Når jeg får slike signaler, må jeg gjøre noe, sier Ringberg til Dagbladet.no.

Sove på det

For kort tid siden sa klubben at de ikke ville selge angrepsspilleren, men nå er de enige med Ham-Kam om en overgangssum.

Og i dag var Ringberg i Hamar for å se på forholdene.

- Det så trivelig ut og det er en klubb på vei framover. Vi har gått igjennom kontraktsforslaget og jeg skal hjem og sove på det. Fredag bestemmer jeg meg, sier han.

Han innrømmer at den mulige overgangen kom overraskende på han også.

- Først sa de at de ikke ville selge, så fikk de et bud og ville selge. Jeg fikk et kontraktsforslag fra Ham-Kam, og ville se nærmere på det.

To spisser

Ringberg sier han ikke føler seg presset ut av klubben.

- Dette er noe jeg også ville. Jeg ville se på forslaget fra Ham-Kam.

- Dessuten går det på spillesystemet. I Fredrikstad er jeg enslig spiss, noe jeg ikke liker spesielt godt. Ham-Kam spiller med to spisser og det passer meg mye bedre.

29-åringen understreker at han ikke mistrives i verken byen eller klubben Fredrikstad.

- Sjøl om jeg skulle velge å gå til Ham-Kam, vil hjertet mitt fortsatt banke for Fredrikstad.

PUBLIKSYNDLING: Markus Ringberg er kanskje Fredrikstad-publikumets største helt.