Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ringenes Herre-stjerne: - Jeg hater Mourinho

Viggo Mortensen sparer ikke på kruttet.

FEIG? Viggo Mortensen mener Mourinho har en feig tilnærming, og etterlyser at Real Madrid angriper uten frykt. Foto: REUTERS / Rafael Marchante
FEIG? Viggo Mortensen mener Mourinho har en feig tilnærming, og etterlyser at Real Madrid angriper uten frykt. Foto: REUTERS / Rafael Marchante Vis mer

EL CLASICO: Følg Real Madrid - Barcelona direkte i Dagbladets livestudio fra kl. 2230.

(Dagbladet): Viggo Mortensen er best kjent for sin tolkning av «Aragorn» i Ringenes Herre-triologien.

Han er for tiden aktuell med den argentinske filmen «Todos tenemos un plan» («Alle har en plan»), som han i disse dager driver promotering for i Sør-Amerika.

Dansk-amerikaneren er ved siden av skuespillerjobben lidenskapelig opptatt av fotball, og er blant annet æresmedlem i den argentinske klubben San Lorenzo. I La Liga heier han på Real Madrid.

Men Mortensen liker ikke treneren i de to klubbene han støtter.

- Jeg er Real Madrid-fan, men jeg hater Mourinho. I Austin Powers er det en Mini-Me, og for meg er Caruso (San Lorenzo-trener Ricardo Caruso) mini-Mourinho. De har begge en feig tilnærming, sier Mortensen til en argentinsk radiostasjon, ifølge Marca.

- En har et lag som kan spille ball, men som ikke gjør det. De tørr ikke våge, og da vinner en ikke. En må angripe uten frykt. Som en fan er det det jeg mener, sier Mortensen.

Real Madrid møter Barcelona i kveld til det andre oppgjøret av Super Copa. Barcelona vant det første oppgjøret 3-2. Kampen kan du følge i Dagbladets livestudio.

FYRER LØS: Real Madrid-supporter Viggo Mortensen fyrer løs mot Jose Mourinho. Her er han på en premiere med Kirsten Dunst. Foto: Reuters / Jean-Paul Pelissier
FYRER LØS: Real Madrid-supporter Viggo Mortensen fyrer løs mot Jose Mourinho. Her er han på en premiere med Kirsten Dunst. Foto: Reuters / Jean-Paul Pelissier Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media