Ringer - får ikke svar

- Jeg håper han blir i Manchester United! Det sier tidligere lagkamerat Nani (35) om Cristiano Ronaldo (37). - Jeg har prøvd å snakke med ham. Men når han er på ferie, tar han ikke telefonen fra noen.

HVA SKJER? Cristiano Ronaldo. Foto: NTB
HVA SKJER? Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Cristiano Ronaldo er ikke med på Asia-turen til Manchester United. Offisielt begrunnes dette med «familiære årsaker». Men den portugisiske kolossen skal ha et intenst ønske om å komme seg til en Champions League-klubb.

Da Manchester United spilte treningskamp mot Melbourne Victory i helga, uttalte den tidligere Old Trafford-helten Nani seg om saken. Portugiseren spiller nå for den australske klubben og møtte engelske journalister i forbindelse med kampen:

- Jeg håper han blir. Han er en viktig spiller, og en spiller som kan utgjøre en forskjell. Jeg håper han er i modus til å hjelpe klubben, så forhåpentligvis blir han, sier 35-åringen, som fortsatt har sterke følelser for United.

GAMMEL OLD TRAFFORD-HELT: Nani (t.v.) - noe mer grå i håret - møtte gamleklubben Manchester Unted i helga. Han spiller nå for Melbourne Victory. Foto: NTB
GAMMEL OLD TRAFFORD-HELT: Nani (t.v.) - noe mer grå i håret - møtte gamleklubben Manchester Unted i helga. Han spiller nå for Melbourne Victory. Foto: NTB Vis mer

På spørsmål om han har snakket med Ronaldo om framtida, svarer han ifølge Manchester Evening News:

- Nei, når han er på ferie tar han ikke telefonen fra noen. Jeg har prøvd å snakke med ham, men han sier: «Jeg er travel nå, vi snakkes seinere.»

Både Chelsea og Bayern München skal ha vært aktuelle klubber for Ronaldo. Men ingen av disse er nå angivelig på banen lenger.

I helga oppsto det et sensasjonelt rykte om en mulig retur til Sporting Lisboa. Dette kommenterte 37-åringen selv som «fake» på sosiale medier. Svaret fra Uniteds toppkontorer er klart: Ronaldo er ikke til salgs.

Nani vant fire Premier League-titler og Champions League med klubben mellom 2007 og 2015. Han tror trener Erik ten Hag kan bringe den falne giganten tilbake på sporet.

VENNER: Cristiano Ronaldo og Nani spilte sammen i Manchester United. Dette bildet er tatt etter en kamp mot Wigan i januar 2009. Foto: NTB
VENNER: Cristiano Ronaldo og Nani spilte sammen i Manchester United. Dette bildet er tatt etter en kamp mot Wigan i januar 2009. Foto: NTB Vis mer

- Forhåpentligvis kan han hjelpe guttene til å prestere, slik at de får ut sitt beste. Jeg håper klubben kan komme tilbake til posisjonen der de hører hjemme, og kan begynne å vinne trofeer igjen.

Melbourne Victory tapte 4-1 for United. For Nani ble det spesielt å møte gamleklubben.

- Det var fantastisk. Det ble et emosjonelt øyeblikk for meg. Jeg har prøvd å reise tilbake til Manchester i lang tid, men jeg har ikke fått muligheten ennå, forteller han.

STUNT: Cristiano Ronaldo overrasket på gata. Vis mer

- Jeg vil forsøke å komme tilbake igjen med det første. Jeg savner Old Trafford, Manchester og mine gamle venner. Jeg har mange venner der.

Så er spørsmålet om Ronaldo fortsatt er i byen når sesongen starter. Forrige sesong banket han inn 24 scoringer.

Manchester United tar imot Brighton hjemme 7. august.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer