Ringstad sto over mot Strømsgodset grunnet dødsfall i familien

Får den tiden han trenger av LSK.

I SORG: Lillestrøms Stian Ringstad var ikke med da LSK og Strømsgodset spilte 1-1 på mandag. Grunnen var at faren til Ringstad gikk bort kort tid før kampen startet. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
I SORG: Lillestrøms Stian Ringstad var ikke med da LSK og Strømsgodset spilte 1-1 på mandag. Grunnen var at faren til Ringstad gikk bort kort tid før kampen startet. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Lillestrøms Stian Ringstad måtte stå over mandagens eliteseriekamp mot Strømsgodset fordi hans far døde like før kampen.

Kort tid før kampstart ble Ringstad tatt ut av oppvarmingen og informert om at faren (62) var død. Deretter forlot han kamparenaen sammen med familien.

- Jeg var ikke i stand til å spille. Vi ønsker å få ro til å komme oss gjennom sorgen, og takker for all støtte og omtanke, sier Ringstad til klubbens hjemmeside.

Ringstad skal nå få den tiden han trenger av eliteserieklubben.

- Vi ønsker at Stian skal få bruke den tiden han trenger sammen med familien for å bearbeide sorgen. Vi tenker på ham og er der når han trenger oss, sier daglig leder Torgeir Bjarmann.

Lillestrøm gjester Vålerenga i helgens runde av eliteserien.

(NTB)