- Ringte Kenta og sa vi ikke hadde tatt over

Det meste er usikkert rundt Bergersen og Lyn.

FORVIRRING: Kent Bergersen ledet Lyn-treningen på Kringsjå i Oslo som vanlig i formiddag, til tross for at det ble sagt i går at han er ferdig i Lyn.
Foto: Morten Holm / SCANPIX
FORVIRRING: Kent Bergersen ledet Lyn-treningen på Kringsjå i Oslo som vanlig i formiddag, til tross for at det ble sagt i går at han er ferdig i Lyn. Foto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRINGSJÅ (Dagbladet.no): I går kveld meldte både TV2 og NRK at Kent Bergersens dager som trener for Lyn er talte.

Ifølge begge kanalene skal assistenttrener Gunnar Halle og kaptein Tommy Berntsen ta over for Bergersen, som fikk sjefsjobben i fjor høst, da Henning Berg forsvant til Lillestrøm. Ifølge VG har ikke Lyn sparket Bergersen, men klubben skal ønske en dialog med ham og rådgiver Morten Wivestad.

Signalene spriker altså i noe ulike retninger, men på dagens trening på Kringsjå i Oslo var alt tilsynelatende normalt.

Bergersen ledet treningen, mens både Halle og Berntsen var med som vanlig. Da økten var slutt like før klokka 12, hadde ikke Bergersen veldig mye å melde til det frammøtte pressekorpset.

- Jeg har bare én ting å si: Jeg har en kontrakt med Lyn som jeg forholder meg til. Jeg har ikke fått noen signaler fra Lyn om noe annet. That's it. Ingen ytterligere kommentarer vil bli gitt, sa Bergersen, før han marsjerte mot garderoben.

Halle uvitendeTommy Berntsen flyktet — bokstavelig talt — vekk fra treningsfeltet for å unngå pressen i dag, mens assistenttrener Gunnar Halle har ifølge ham selv ikke hørt noe fra Lyn-ledelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer