Rio avslører: Det er han som ikke får være med til EM

Sjokkbeskjed for Ferdinand.

VRAKES: Engelske medier skriver at Rio Ferdinands landslagskarriere trolig er over etter at Roy Hodgson besluttet å vrake ham fra sommerens EM. John Terry skal imidlertid være i troppen som offentliggjøres i dag. Foto. SCANPIX/AP/Alastair Grant
VRAKES: Engelske medier skriver at Rio Ferdinands landslagskarriere trolig er over etter at Roy Hodgson besluttet å vrake ham fra sommerens EM. John Terry skal imidlertid være i troppen som offentliggjøres i dag. Foto. SCANPIX/AP/Alastair Grant Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går meldte tv-kanalen ESPN at Roy Hodgson ville utelate Chelsea-kaptein John Terry fra sommerens EM-tropp.

Navnene offentliggjøres ikke før kl. 14, men i dag kommer en samlet britisk presse med kontrameldingen: Det er Manchester Uniteds Rio Ferdinand som må bli hjemme.

- Ja, det stemmer, svarer Ferdinand kort overfor Telegraph på spørsmål om han er vraket.

Konflikt Stopperen har måttet stå fram i United-forsvaret i Nemanja Vidics lange skadefravær denne sesongen, men den ferske England-manageren har åpenbart ikke blitt imponert nok over det han har sett.

Ferdinand skal ha fått telefonen av Roy Hodgson i går kveld, etter at manageren besøkte Chelseas treningsfelt og snakket med John Terry, Frank Lampard og Gary Cahill på morgenen.

Avgjørelsen er den første vanskelige - og potensielt kontroversielle - Hodgson har måttet ta siden han fikk England-jobben i april.

De fleste så det som hans viktigste oppgave å reparere forholdet mellom Englands mest tillitsvekkende stopperpar de siste årene, et forhold som er slitt - ikke bare etter fjorårets rasismeskandale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer