Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rio Ferdinand forstår Ronaldos spesielle oppførsel

Real Madrid-stjerna forlot pressekonferanse etter spørsmål.

IKKE BLID: Cristiano Ronaldo på gårsdagens pressekonferanse. Foto. AFP / TIZIANA FABI / NTB Scanpix
IKKE BLID: Cristiano Ronaldo på gårsdagens pressekonferanse. Foto. AFP / TIZIANA FABI / NTB Scanpix Vis mer

• Spilles i kveld: Roma - Real Madrid

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo var ikke i godt humør på gårsdagens pressekonferanse før Real Madrids Champions League-kamp mot Roma.

Portugiseren reagerte blant annet på spørsmål om scoringsformen på bortebane, og forlot plutselig rommet mens Zinedine Zidane ble sittende igjen alene.

31-åringen var heller ikke ydmyk da en journalist insinuerte at Barcelona-trioen Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez har en bedre kjemi enn Real Madrids Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema.

- Da jeg spilte i Manchester United med Paul Scholes, Ryan Giggs og Rio Ferdinand, sa vi bare «god morgen» og «god natt», men vi var likevel strålende sammen på banen. Vi ga ikke klemmer og kyss, forteller Ronaldo.

- Jeg trenger ikke å spise middag med Bale og Benzema og invitere dem hjem til meg selv. Det viktige er hva vi gjør på banen. Felles måltider og kyss hjelper ingenting, sier Ronaldo videre.

- Utrolig! Rio Ferdinand var seinere den del av panelet på BT Sport i går kvel. Der fikk han spørsmål fra Gary Lineker om hva han tenkte om Ronaldos utspill.

- Han pleide å bo like ved meg. Utrolig! sa Ferdinand med latteren løst, ifølge Daily Mail.

Den tidligere midtstopperen fortalte at United-spillerne kritiserte Ronaldo for klesstilen da han var i klubben.

EKSPERT: Rio Ferdinand. Foto: John Walton/PA Wire/NTB Scanpix
EKSPERT: Rio Ferdinand. Foto: John Walton/PA Wire/NTB Scanpix Vis mer

- Han pleide å komme i trange bukser og vi ga ham inn. Han forstod det ikke, sier Ferdinand.

Vil vinne Den tidligere United-spilleren mener Ronaldos opptrinn i går handler om hvor mye det betyr for Real Madrid-angriperen å prestere.

- Det viser bare hvor mye han ønsker å vinne og komme tilbake til toppen. Akkurat nå snakker alle om Barcelona og han er ikke glad for det. Det er hans konkurranseinstinkt som kommer fram, sier Ferdinand.

Det spørs om ikke Ronaldo har skumle hensikter mot Roma i kveld.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram