Rio Ferdinand stempler Ashley Cole som falsk

Rasismesaken mot Terry kan ha ødelagt vennskapet.

HAR VÆRT NÆRE VENNER: Men Ashley Coles støtte til John Terry i rasismesaken mot Rio Ferdinands lillebror Anton kan ha ødelagt vennskapet. Rio Ferdinand likte godt at en Twitter-bruker kalte Cole en choc ice - en som er svart på utsiden og hvit inni. - Det er et uttrykk mange bruker om folk som er falske, forklarer Ferdinand. Foto: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
HAR VÆRT NÆRE VENNER: Men Ashley Coles støtte til John Terry i rasismesaken mot Rio Ferdinands lillebror Anton kan ha ødelagt vennskapet. Rio Ferdinand likte godt at en Twitter-bruker kalte Cole en choc ice - en som er svart på utsiden og hvit inni. - Det er et uttrykk mange bruker om folk som er falske, forklarer Ferdinand. Foto: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En motvillig Ashley Cole måtte stille som vitne i rasismesaken mot John Terry, der hans forklaring gikk i favør av Chelseas kaptein.

- Vi burde aldri sittet her, sa Cole.

Han var ukomfortabel med hele settingen, ikke minst fordi han ser på seg selv som en nær venn av både John Terry og Rio Ferdinand. I tillegg opplyste han retten om at han også var venn med Anton Ferdinand.

Rettssaken endte som kjent med frifinnelse av Terry, noe Ashley Coles vitnemål kan ha medvirket til. Hva slags effekt det kan ha på vennskapet med Ferdinand-brødrene er ikke godt å si - men kanskje fikk vi en pekepinn på Twitter for et par dager siden.

En Twitter-bruker skrev en melding til Rio Ferdinand, der Cole ble beskrevet som en «choc ice» - en sjokoladeis.

- Ser ut som Ashley Cole kommer til å være deres sjokoladeis. Men han har alltid vært en «sell out» (en som ofrer integriteten sin for penger eller popularitet). Han bør skamme seg.

Uttrykket «choc ice» betyr i denne sammenhengen en som er svart på utsida og hvit på innsida.

Rio Ferdinand svarte slik på meldingen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer