Rio Ferdinand ut mot gamleklubben: - Jeg kan ikke tro det. Det er galskap

Tror Welbeck vil bli en Arsenal-suksess.

FORSTÅR IKKE: Rio Ferdinand kan ikke fatte og begripe hvorfor Manchester United solgte Danny Welbeck til Arsenal. Han mener at 23-åringen har et voldsomt potensiale som rivalen kommer til å dra nytte av. Foto: AFP PHOTO/LINDSEY PARNABY/NTB SCANPIX
FORSTÅR IKKE: Rio Ferdinand kan ikke fatte og begripe hvorfor Manchester United solgte Danny Welbeck til Arsenal. Han mener at 23-åringen har et voldsomt potensiale som rivalen kommer til å dra nytte av. Foto: AFP PHOTO/LINDSEY PARNABY/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagens siste dag på overgangsmarkedet ble av det hektiske slaget på Old Trafford. Daley Blind og Radamel Falcao ble klar for Manchester-klubben, mens Danny Welbeck pakket sekken og flyttet sørover til London og Arsenal.

Sistnevnte overgang er noe Rio Ferdinand, som også forlot klubben i sommer, forstår lite av.

- Jeg kan ikke tro at de lar Danny gå. I alle fall ikke til Arsenal. Det er galskap, sier han ifølge The Telegraph.

Uforløst potensiale Ferdinand, som ikke fikk fornyet kontrakt etter fjorårssesongen, har også flyttet til London, og spiller nå i midtforsvaret til Harry Redknapp i QPR. Manchester Uniteds neste Premier League-motstander.

Han mener at Welbeck har et stort uforløst potensiale, og at han fort kan komme til å utvikle seg veldig bare han får muligheten.

- Han er en trussel mot ethvert forsvar, og om Arsenal bruker ham korrekt kommer han til å bli farlig. Det vil være gode nyheter for landslaget også, for om han spiller regelmessig vil han være en stor ressurs for England.

Spissen ble stående med 29 mål på 142 obligatoriske kamper for Manchester United. Rio mener likevel at det noe beskjedne målsnittet på 0,2 er misvisende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer