UTE?: Rio Ferdinand er mest sannsynlig ferdig som United-spiller etter sesongen. Da er han positiv til tilbud fra andre klubber. Foto: AFP PHOTO / JOHANNES EISELE / NTB Scanpix
UTE?: Rio Ferdinand er mest sannsynlig ferdig som United-spiller etter sesongen. Da er han positiv til tilbud fra andre klubber. Foto: AFP PHOTO / JOHANNES EISELE / NTB ScanpixVis mer

Rio Ferdinand vil ikke legge opp

- Vil være åpen for bud fra andre.

Rio Ferdinand sier han ikke har noen planer om å gi seg med fotball, selv om han kanskje kan bli tvunget til å forlate Manchester United etter sesongen.

Kontrakten hans med United går ut etter at seriespillet er ferdig i år, og foreløpig er det ikke kommet signaler om at han vil få et fornyet tilbud.

35-åringen var heller ikke med i laget i hjemmekampen mot Hull, den siste for sesongen, og den siste hjemmekampen der Ryan Giggs ledet laget. Det er ventet at Louis van Gaal kommer til å overta for ham neste sesong.

Men Ferdinand som kom til United i 2002, mener fortsatt han har mye å gi i fotballen.

- Jeg føler meg bra, og jeg er frisk. Derfor ønsker jeg ikke å gi meg med fotballen nå. Jeg vil gjerne spille videre, sier han. Ferdinand sier mange har støttet ham når han sier han vil fortsette, og selv om han gjerne vil fortsette i Manchester United, er ikke det noe krav.

- Jeg får vente og se om det blir noe i United. Dersom jeg ikke blir med videre, vil jeg være åpen for bud fra andre, sier Rio Ferdinand.

(NTB)