Rio Ferdinands kone har gått bort

Døde av kreft.

DØDE AV KREFT: Rebecca Ellison, kona til tidligere England-kaptein Rio Ferdinand, har gått bort etter en kortere tids kamp mot kreft. Foto: Lia Toby  / WENN / NTB Scanpix
DØDE AV KREFT: Rebecca Ellison, kona til tidligere England-kaptein Rio Ferdinand, har gått bort etter en kortere tids kamp mot kreft. Foto: Lia Toby / WENN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rebecca Ellison gikk bort i går kveld etter å ha fått kreftbehandling på Royal Marsden-sykehuset i London.

- Min sjelevenn gikk bort i går kveld. Rebecca, min fantastiske kone sovnet inn etter en kort kamp mot kreft, skriver QPR-spiller og tidligere England-kaptein, Rio Ferdinand, i en pressemelding på QPRs hjemmeside.

- Fantastisk mor - Hun var en fantastisk god mor til våre tre nydelige barn. Hun kommer til å bli savnet som kone, søster, tante, datter og barnebarn. Hun vil leve videre i minnene våre, som en guide og inspirasjon, skriver Ferdinand.

Den tidligere Manchester United-midtstopperen takker også det medisinske personellet på Royal Marsden-sykehuset.

- Jeg, mine foreldre Janice og Julian, sammen med Rebeccas foreldre Lesley og Stephen, ønsker å takke våre familier, venner og klubbkollegaer som har tatt hånd om oss i disse desperate dagene, ukene og månedene, skriver han videre.

- Jeg ønsker også å vise min takknemlighet for innsatsen og kyndigheten til de ansatte, ledet av professorene Johnstone og Clarke, på Royal Marsden. Deres sterke innsats for å forlenge Rebeccas altfor korte liv vil ikke bli glemt. Vår sorg, som en familie, er total. Vi setter pris på om vi kan få lov til å få sørge i fred, skriver Ferdinand.

Queens Park Rangers, som kjemper mot nedrykk fra Premier League, melder:

- Tankene hos alle i Queens Park Rangers er med Rio og hans familie i denne ubeskrivelige tøffe perioden.

Ellison og Ferdinand giftet seg i 2009, da Ferdinand fortsatt spilte for Manchester United.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer