Rio-høring fastsatt

Rio Ferdinand møter til disiplinærhøring 18. og 19. desember.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Høringen vil finne sted på Boltons stadion Reebok Stadium, melder Sky News.

Manchester United- og England-stopperen er anklaget av det engelske fotballforbundet (FA) for å ha unnlatt å møte opp til dopingtest 23. september. Ferdinand hevder at han glemte testen som skulle finne sted på Uniteds treningsfelt.

Ferdinand ble vraket fra Englands avgjørende EM-kvalifiseringskamp mot Tyrkia, men har spilt for Manchester United i påvente av en avgjørelse i saken. Fifa-president Sepp Blatter har kritisert klubben for deres håndtering av saken og satt spørsmålstegn ved poengene United har tatt etter at Ferdinand uteble fra dopingtesten.

- Blatter har som leder av Fifa selvsagt rett til å uttrykke sine synspunkter, men jeg synes ikke de er spesielt hjelpefulle i øyeblikket, sier United-direktør David Gill.

- Vi har rettmessig brukt Rio i løpet av denne prosessen. Vi har lov til å gjøre det, og inntil reglene endres kan vi ikke straffes for å følge dem, sier Gill.

SPILLER VIDERE: Rio Ferdinand har fortsatt å spille for United i påvente av høringen. Her feirer han sammen med Roy Keane (t.h.) og Ryan Giggs etter sistnevntes scoring mot Liverpool 9. november.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer