Rio klar mot Liverpool

United-stopperen har sluttet å drikke - og er ferdigsonet.

(Dagbladet.no): De siste ni månedene har ikke vært lette for Rio Ferdinand, som ble utestengt da han glemte å avlegge en dopingtest i fjor.

Mot Liverpool mandag er backen spilleklar igjen, for første gang siden 17. januar.

- Jeg klarer ikke uttrykke hvor mye jeg har sett fram til denne dagen. Om jeg blir plukket ut til å spille mot Liverpool eller ikke, det er et stort øyeblikk for meg. Nå kan jeg bli tatt ut på laget, sier Ferdinand til The Sun.

I intervjuet med den britiske avisa forteller England-stopperen at ingen skal synes synd på ham. Men han føler fortsatt at han ble urettferdig behandlet av det engelske fotballforbundet (FA).

På veien tilbake til spill røper han at alkohol nærmest er kuttet ut i løpet av suspensjonen. Med hjelp fra sir Alex Ferguson har han bare forberedt seg på comebacket.

- Jeg har helt klart en gjeld å betale sir Alex Ferguson, og den skal han få igjen i form av førsteklasses prestasjoner. Jeg har trent hardere enn noen gang, sier 25-åringen.

BARE TRENING:</B> Rio Ferdinand var med Manchester United til Lyon denne uka, for å trene. Mandag kan han gjøre comeback.