Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rio tar fem nye år i United

Vil tjene over 60 mill. i året.

(Dagbladet.no): Rio Ferdinand har levert sin kanskje beste sesong noensinne for Manchester United. Sammen med Nemanja Vidic styrer 29-åringen Premier Leagues gjerrigste forsvar - med bare 18 baklengsmål på 34 ligakamper.

Dermed har Ferdinand hatt gode kort på hånda i kontraktsforhandlingene som har pågått de siste ukene.

I 2005 gjorde han seg mektig upopulær blant United-fansen da partene brukte 16 måneder på å komme til enighet.

Denne gangen har prosessen vært smidigere - og i dag skriver engelske aviser at Ferdinand og United er enige om en femårsavtale.

Ifølge The Guardian innebærer det et nytt lønnshopp for Ferdinand. I dag tjener han akseptable 100 000 pund i uka, mens den nye kontrakten gir ham ytterligere 15 000 pund i uka å rutte med. Det plasserer ham i så fall like bak Cristiano Ronaldo på lønnsstigen. Portugiseren hever angivelig 120 000 pund ukentlig.

Rio Ferdinand og Nemanja Vidic har for lengst blitt sammenlignet med Gary Pallister og Steve Bruce, United kanskje beste midtstopperpar gjennom tidene.

Nå som både Ferdinand og Vidic er på langtidskontrakter spørs det om ikke den karakteristikken snart tilhører dagens stopperduo.

image: Rio tar fem nye år i United
BLIR PÅ OLD TRAFFORD: Rio Ferdinand kunne fritt forhandlet med andre klubber 1. januar 2009, men i dag melder engelske aviser at landslagsstopperen har kommet til enighet med Manchester United om en ny kontrakt. Foto: REUTERS
BLIR PÅ OLD TRAFFORD: Rio Ferdinand kunne fritt forhandlet med andre klubber 1. januar 2009, men i dag melder engelske aviser at landslagsstopperen har kommet til enighet med Manchester United om en ny kontrakt. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media