-  Rio var fantastisk

Manchester United overkjørte Liverpool i hatkampen på Old Trafford. Og Alex Ferguson lover at United snart skal vise sin virkelige styrke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OLD TRAFFORD (Dagbladet): Alex Ferguson lovet etter kampen at United snart ville være tilbake som et topplag.

-  Vi har vært gjennom en periode med mye skader, og ikke fått resultatene vi forventer. Wayne Rooney er klar om to uker, det samme er Gary Neville. Denne kampen var et fantastisk løft, men når alle er tilbake, vil folk se den virkelige styrken i Manchester United, sier Ferguson.

Voldsomt regn

Manchester United kjørte over Liverpool i første omgang, og en umarkert Mikael Silvestre headet inn 1-0 etter et frispark 20 minutter inn i kampen. I andre omgang var Liverpool giftigere. Et langt frispark inn i feltet ble headet mot mål av Steve Finnan. Ballen gikk via United-keeper Roy Carroll og John O'Shea og i eget mål. Da var det spilt fire minutter av andre. Men United kom tilbake 14 minutter seinere.

Etter en corner vant Silvestre hodeduellen med John Arne Riise og stanget inn 2-1. Liverpool presset på mot slutten, men i de voldsomme regnbygene over Manchester holdt United-forsvaret tett.

Ekstra energi

Forsvaret var anført av Rio Ferdinand, tilbake etter 8 måneders karantene for å ha uteblitt fra en dopingtest. Han spilte som om han hadde spilt hver eneste kamp i den åtte månedene, og ble kåret til banens beste. Mot slutten av kampen gikk han tom for energi, men i stedet for å gå av banen fikk han en energibar, som han mumset i seg ute på banen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer