Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Rio vil gjøre opp for tabbene

Terry sier landslaget har tro på United-spilleren.

- INGEN ER TRYGGE: Kapteinen på det engelske landslaget, John Terry (i midten) strekker ut under dagens trening. England er allerede klare for VM-spill til sommeren, men Terry sier ingen spillere er trygge på en plass i troppen. Foto: Eddie Keogh/Scanpix
- INGEN ER TRYGGE: Kapteinen på det engelske landslaget, John Terry (i midten) strekker ut under dagens trening. England er allerede klare for VM-spill til sommeren, men Terry sier ingen spillere er trygge på en plass i troppen. Foto: Eddie Keogh/Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet.no): Englands kaptein John Terry lover at hele laget står bak og støtter Rio Ferdinand, som får starte
VM-kvalifiseringskampen mot Hviterussland onsdag kveld.

Det var en tabbe av Ferdinand som førte til at keeper Robert Green pådro seg en straffe og ble sendt av banen da England tapte for Ukraina sist lørdag. I en vennskapskamp mot Nederland i august fikk han også skylda for et baklengsmål. Og i Manchester-derbyet i september ga han City et mål da han forsøkte å lobbe en klarering som sistemann i forsvaret.

Vil savne Rooney
Terry lover at lagkameraten nå er bestemt på at tabbelista ikke skal bli lengre.

- Alle spillerne står bak ham 100 prosent. Vi gjør alle feil, men han er en veldig viktig spiller på laget. Jeg vet at han ikke kan vente på denne kampen. Han gleder seg og vil gjøre opp for tabbene, sier Terry til AFP.

England tapte 1-0 mot Ukraina sist lørdag, etter åtte seire på rad i VM-kvalifiseringen. Terry mener tapet kan være en verdifull erfaring, som trener Capello vil bruke til å vise hvordan ting ikke skal gjøres.

Wayne Rooney og Steven Gerard er begge skadd og kan ikke spille i morgen. Terry innrømmer at Rooney er så godt som uerstattelig.

- Er Rooney uerstattelig? Jeg tror det. Vi har sett han vokse som menneske og som spiller de siste årene. Men dette er sjansen for andre spillere til å tre fram, og en sjanse for manageren til å gi andre spillere en sjanse.

- Alle kan vrakes
David Beckham har allerede fått beskjed om at han må finne seg en klubb i Europa hvis han skal bli med England til VM i Sør-Afrika til sommeren. Terry sier alle spillerne vet de må prestere på klubbnivå hvis de skal bli med i troppen.

- Selv spillere som er faste på laget føler trusselen. Hvis vi ikke spiller godt nok på toppnivå så er Capello sterk nok til å la oss bli hjemme. Det gjelder alle spillerne i troppen. Og alle spillerne som ikke er i troppen nå, de bør ha et brennende ønske om å komme seg på det flyet, sier kapteinen.

VIL REVANSJERE SEG: Manchester United-spilleren Rio Ferdinand tabbet seg ut mot Ukraina. Foto: Scanpix
VIL REVANSJERE SEG: Manchester United-spilleren Rio Ferdinand tabbet seg ut mot Ukraina. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media