Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riseth blir spillende markedssjef i KIL

Holder løftet og avslutter på Gjemselund.

TIL KIL: Vidar Riseth avslutter karrieren med en sesong i Kongsvinger, en av hans gamleklubber. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
TIL KIL: Vidar Riseth avslutter karrieren med en sesong i Kongsvinger, en av hans gamleklubber. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet): Vidar Riseth (37) er klar for nyopprykkede Kongsvinger.

Det melder klubbens hjemmeside. Den tidligere landslagsspilleren skal ikke bare bidra for KIL på banen, han blir også klubbens nye markedssjef.

- Jeg lovet i sin tid at jeg skulle avslutte karrieren i KIL. Nå holder jeg mitt løfte. Det er utrolig moro å spille for en klubb man virkelig har følelser for. Jeg har mye å takke KIL for, sier Riseth til klubbsida.

Riseth spilte for Kongsvinger mellom 1994 og 1996, og det var hedmarksklubben som solgte han til utlandet og Luton. Siden gikk ferden til Østerrike, Skottland og Tyskland.

Den allsidige spilleren kom tilbake til Tippeligaen og Rosenborg i 2003. Han gikk til LSK i 2008, før han havnet på utlån til Strømsgodset forrige sesong.

Han har skrevet en ettårskontrakt med KIL, og klubben håper de ikke bare får en god sportslig tilvekst i Riseth foran returen til toppdivisjonen i mars.

- Vi håper og tror at et så sterkt navn vil åpne dører hos nye sponsorer. Dette er dører som ellers ville vært lukket, sier KIL-styreleder styreleder Henrik Mohn.

GIFTET SEG PÅ KONGSVINGER: Vidar Riseth og Wenche Lindstad, som er fra tippeligabyen. Arkivfoto: Dagbladet

Foto: RoberS. Eik
GIFTET SEG PÅ KONGSVINGER: Vidar Riseth og Wenche Lindstad, som er fra tippeligabyen. Arkivfoto: Dagbladet Foto: RoberS. Eik Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media