Riseth bryter avtale med Strand og legger opp

- Hvis ikke måtte jeg ha spilt til jeg var 50.

GIR SEG: Etter 18 år som toppspiller har Vidar Riseth fått nok av fotballen. Derfor legger han opp etter inneværende sesong. Men først skal plassen reddes med Strømsgodset.Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
GIR SEG: Etter 18 år som toppspiller har Vidar Riseth fått nok av fotballen. Derfor legger han opp etter inneværende sesong. Men først skal plassen reddes med Strømsgodset.Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Vidar Riseth og Roar Strand har lenge hatt en avtale om å avslutte sine lange karrierer på toppnivå samtidig.

Tidligere i dag kom nyheten om at Roar Strand har skrevet under på nok en forlengelse av kontrakten med Rosenborg, og kommer til å runde 40 før han gir seg som fotballspiller.

Da fant Riseth, som er på utlån fra Lillestrøm til Strømsgodset, det passende å bryte den muntlige avtalen han hadde med kameraten, og følger i stedet Jan Derek Sørensens eksempel, melder TV 2 Sporten.- Jeg hadde en avtale med Roar. Men jeg måtte bryte den. Hvis ikke måtte jeg ha spilt til jeg var 50 år, sier Riseth spøkefullt til tv2sporten.no.

Trønderen, som debuterte for Rosenborg helt tilbake i 1991, har kontrakt med Lillestrøm ut sesongen og flere tilbud fra andre tippeligaklubber foran neste sesong, men medgir at det begynner å bli tyngre å stå opp om morgenen og motivere seg for å dra på treningsfeltet. Selv om det er med snev av vedmod, fant han ut at nok fikk være nok. - Jeg har bestemt meg for at dette blir den siste sesongen min. Men først skal jeg hjelpe Strømsgodset å beholde plassen i Tippeligaen, sier Riseth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer