Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riseth bryter avtale med Strand og legger opp

- Hvis ikke måtte jeg ha spilt til jeg var 50.

GIR SEG: Etter 18 år som toppspiller har Vidar Riseth fått nok av fotballen. Derfor legger han opp etter inneværende sesong. Men først skal plassen reddes med Strømsgodset.Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
GIR SEG: Etter 18 år som toppspiller har Vidar Riseth fått nok av fotballen. Derfor legger han opp etter inneværende sesong. Men først skal plassen reddes med Strømsgodset.Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet.no): Vidar Riseth og Roar Strand har lenge hatt en avtale om å avslutte sine lange karrierer på toppnivå samtidig.

Tidligere i dag kom nyheten om at Roar Strand har skrevet under på nok en forlengelse av kontrakten med Rosenborg, og kommer til å runde 40 før han gir seg som fotballspiller.

Da fant Riseth, som er på utlån fra Lillestrøm til Strømsgodset, det passende å bryte den muntlige avtalen han hadde med kameraten, og følger i stedet Jan Derek Sørensens eksempel, melder TV 2 Sporten.

- Jeg hadde en avtale med Roar. Men jeg måtte bryte den. Hvis ikke måtte jeg ha spilt til jeg var 50 år, sier Riseth spøkefullt til tv2sporten.no.

Trønderen, som debuterte for Rosenborg helt tilbake i 1991, har kontrakt med Lillestrøm ut sesongen og flere tilbud fra andre tippeligaklubber foran neste sesong, men medgir at det begynner å bli tyngre å stå opp om morgenen og motivere seg for å dra på treningsfeltet. Selv om det er med snev av vedmod, fant han ut at nok fikk være nok.
 
- Jeg har bestemt meg for at dette blir den siste sesongen min. Men først skal jeg hjelpe Strømsgodset å beholde plassen i Tippeligaen, sier Riseth.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media