- Riseth er et svin

Skulle gjerne hatt ham i Stabæk, sier Nannskog.

(Dagbladet.no): Stabæk måtte reise fra Lerkendal med tre i sekken og merket nok godt at Vidar Riseth var tilbake i den sentrale midtbanerollen for RBK.

Fra første minutt var det knallharde dueller, håndgemeng og kjefting mellom hardtspillende Riseth og Stabæk-spissene Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarson.

- Skulle gjerne hatt Vidar i Stabæk

- Vidar er et svin på banen, men en veldig trivelig kar utenfor. Dessuten er han en vinnertype jeg gjerne skulle sett på vårt lag, sier Daniel Nannskog til Adresseavisen.

Pall Gunnarson så ut til å like svært dårlig at Riseth fotfulgte ham i mellomrommet. Sannsynligvis burde islendingen vært utvist da han stemplet Riseth i ankelen mens ballen var ute av spill.

Etter den nitti minutter lange krigen var assist-kongen bare forbannet.

- I Norge er det dessverre slik at noen får gjøre nesten alt de vil på banen. Det synes jeg er kjedelig. Det blir rett og slett litt for mye Riseth, sa islendingen etter at lysene var slukket på Lerkendal i går.

Stor Riseth

SLOSSING: Det var tøffe tak på Lerkendal i går, men Daniel Nannskog sier han gjerne skulle hatt en vinnertype som Vidar Riseth i Stabæk. Her stanger Miika Koppinen inn 2-0. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
SLOSSING: Det var tøffe tak på Lerkendal i går, men Daniel Nannskog sier han gjerne skulle hatt en vinnertype som Vidar Riseth i Stabæk. Her stanger Miika Koppinen inn 2-0. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix Vis mer

Vidar Riseth viste at det skal bli vanskelig å sette veteranen ut av laget i høst. Med sine lederegenskaper, tøffe spillestil og defensiv styrke ga han RBK en trygghet laget har virket å mangle siden gullhøsten i fjor.

Duellen med Gunnarson er slikt som hører med i en toppkamp.

- Veigar er en kjempegod spiller, men vi hadde bra kontroll i dag, sa Riseth etter kampen i går.

- Riseth er et svin