Riseth får ankerrollen hos RBK

Knut Tørum har bestemt seg.

RBK-trener Knut Tørum har bestemt seg: Vidar Riseth skal spille sentralt på RBKs midtbane også i år, melder Adresseavisen.

Dermed velger han å videreføre det som i den hektiske avslutningen i fjor bidro til at Rosenborg hentet inn Brann og endte opp som seriemestere.

- Akkurat nå ser jeg ikke noen andre og bedre måter å gjøre Rosenborg best mulig på enn å bruke Vidar i den sentrale midtbanerollen, sier Tørum.

Det betyr ikke at Riseth har fått klippekort gjennom 26 serierunder.

- Vidar må utvikle seg i den rollen videre i forhold til i fjor høst. Men hvis han gjør det, og viser seg like sulten på å gjøre det bra, blir det han som får den jobben, fastslår RBK-treneren.

- Jeg trivdes godt sentralt i fjor, og jeg mener jeg først og fremst bringer defensiv trygghet inn i laget. Det gir medspillerne flere muligheter til å gå på løp. Jeg blir aldri noen Skammelsrud eller Brandhaug, men jeg vet hva mine styrker er og spiller deretter, sier Riseth.

(NTB)

FØRSTEVALG PÅ MIDTEN: Vidar Riseth (t.v.) er RBK-trener Knut Tørums førstevalg i den sentrale midtbanerollen. Foto: Scanpix
FØRSTEVALG PÅ MIDTEN: Vidar Riseth (t.v.) er RBK-trener Knut Tørums førstevalg i den sentrale midtbanerollen. Foto: Scanpix Vis mer