Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riseth til Strømsgodset

Leies ut sesongen.

BYTTER KLUBB: Vidar Riseth har ikke klart å ta en plass på Henning Bergs LSK-mannskap. Nå leies han ut til Godset. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
BYTTER KLUBB: Vidar Riseth har ikke klart å ta en plass på Henning Bergs LSK-mannskap. Nå leies han ut til Godset. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX . Vis mer

(Dagbladet.no): Vidar Riseth ble i ettermiddag klar for Strømsgodset. Veteranstopperen leies ut fra Lillestrøm ut sesongen.

37-åringen kan debutere for Godset allerede mot Odd søndag.

- Det har vært et must for oss å få til dette. Vidar er en ledertype med masse erfaring, og slike egenskaper trenger vi nå, sier sportssjef Jostein Flo til Drammens Tidende.

Strømsgodset slipper å betale for Riseth, ifølge avisa betales spilleren av supporterklubben Godsetunionen og en investor.

- Vi er veldig glade for dette, og vil spesielt takke GodsetUnionen med leder Joakim Bjørklund i spissen. Det er fantastisk at vi kan gå i takt på denne måten, sier Flo til Drammens Tidene.

Riseth forlater Åråsen på grunn av lite spilletid, han har spilt bare ti seriekamper for LSK så langt i sesongen. Tidligere i sommer var den tidligere RBK-backen aktuell for Lyn.

- Vidar Riseth har gått til Strømsgodset ut sesongen, og det er det både sportslige og økonomiske årsaker bak, sier LSK-leder Torgeir Bjarmann til Lillestrøms hjemmeside.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling