BYTTER KLUBB: Vidar Riseth har ikke klart å ta en plass på Henning Bergs LSK-mannskap. Nå leies han ut til Godset. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
BYTTER KLUBB: Vidar Riseth har ikke klart å ta en plass på Henning Bergs LSK-mannskap. Nå leies han ut til Godset. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .Vis mer

Riseth til Strømsgodset

Leies ut sesongen.

(Dagbladet.no): Vidar Riseth ble i ettermiddag klar for Strømsgodset. Veteranstopperen leies ut fra Lillestrøm ut sesongen.

37-åringen kan debutere for Godset allerede mot Odd søndag.

- Det har vært et must for oss å få til dette. Vidar er en ledertype med masse erfaring, og slike egenskaper trenger vi nå, sier sportssjef Jostein Flo til Drammens Tidende.

Strømsgodset slipper å betale for Riseth, ifølge avisa betales spilleren av supporterklubben Godsetunionen og en investor.

- Vi er veldig glade for dette, og vil spesielt takke GodsetUnionen med leder Joakim Bjørklund i spissen. Det er fantastisk at vi kan gå i takt på denne måten, sier Flo til Drammens Tidene.

Riseth forlater Åråsen på grunn av lite spilletid, han har spilt bare ti seriekamper for LSK så langt i sesongen. Tidligere i sommer var den tidligere RBK-backen aktuell for Lyn.

- Vidar Riseth har gått til Strømsgodset ut sesongen, og det er det både sportslige og økonomiske årsaker bak, sier LSK-leder Torgeir Bjarmann til Lillestrøms hjemmeside.