Riseth ville ikke bli Beckham-kompis

Sa nei til LA Galaxy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vidar Riseth takket nei til den amerikanske klubben Los Angeles Galaxy og muligheten til å bli lagkamerat med David Beckham.

Riseth ble nylig spurt om han var interessert i en toårsavtale med LA Galaxy, men partene kom aldri til kontraktsforhandlinger.

- Det var ikke aktuelt å rive opp ungene fra skolen og barnehagen, sier Riseth til Trønder-Avisa.

Veteranen har kontrakt med RBK ut neste sesong, men er villig til å flytte på seg dersom han får for lite spilletid for trønderne.

- Jeg er innstilt på å bli i Rosenborg og kjempe om en plass på laget, men når en er i min alder og skal spille på dette nivået, er man nødt til å spille regelmessig for å holde kroppen i gang.

- Dersom jeg får lite spilletid, blir jeg nødt til å se meg om etter andre muligheter. Den evalueringen får jeg i så fall ta til sommeren. Spill i utlandet er ikke aktuelt, forteller han.

(NTB)

<strong><b>VILLE IKKE TIL USA:</strong></b> Vidar Riseth sa nei til et tilbud fra LA Galaxy, klubbben David Beckham skal til når kontrakten med Real Madrid går ut. Foto: Scanpix
VILLE IKKE TIL USA: Vidar Riseth sa nei til et tilbud fra LA Galaxy, klubbben David Beckham skal til når kontrakten med Real Madrid går ut. Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer