Riseth ville ikke bli Beckham-kompis

Sa nei til LA Galaxy.

Vidar Riseth takket nei til den amerikanske klubben Los Angeles Galaxy og muligheten til å bli lagkamerat med David Beckham.

Riseth ble nylig spurt om han var interessert i en toårsavtale med LA Galaxy, men partene kom aldri til kontraktsforhandlinger.

- Det var ikke aktuelt å rive opp ungene fra skolen og barnehagen, sier Riseth til Trønder-Avisa.

Veteranen har kontrakt med RBK ut neste sesong, men er villig til å flytte på seg dersom han får for lite spilletid for trønderne.

- Jeg er innstilt på å bli i Rosenborg og kjempe om en plass på laget, men når en er i min alder og skal spille på dette nivået, er man nødt til å spille regelmessig for å holde kroppen i gang.

- Dersom jeg får lite spilletid, blir jeg nødt til å se meg om etter andre muligheter. Den evalueringen får jeg i så fall ta til sommeren. Spill i utlandet er ikke aktuelt, forteller han.

(NTB)

VILLE IKKE TIL USA: Vidar Riseth sa nei til et tilbud fra LA Galaxy, klubbben David Beckham skal til når kontrakten med Real Madrid går ut. Foto: Scanpix
VILLE IKKE TIL USA: Vidar Riseth sa nei til et tilbud fra LA Galaxy, klubbben David Beckham skal til når kontrakten med Real Madrid går ut. Foto: Scanpix Vis mer