Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Risholt solgt til Häcken

For et betydelig beløp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Roger Risholt flytter fra Danmark til Sverige. Den tidligere FFK-spilleren har undertegnet en kontrakt med BK Häcken ut 2008, melder den allsvenske klubben.

Risholt har tre landskamper for Norge, og gøteborgsklubben har store håp om at midtbanespilleren kan hjelpe laget til å unngå nedrykk.

- Vi er i en vanskelig situasjon akkurat nå og alle arbeider steinhardt for at vi skal holde oss i allsvenskan. Kjøpet av Roger Risholt skal tildels ses på et ledd i det arbeidet, sier Häcken-sportssjef Carl Fhager.

Danske AGF er strålende fornøyd med å få penger for Risholdt, spilleren kom gratis til Danmark i fjor sommer og sliter benken i Århus.

- Vi selger ham videre for et betydelig beløp. Vi setter pris på hans innsats i klubben, men må samtidig erkjenne at han ikke er fast på laget for øyeblikket. Derfor kunne vi ikke si nei da BK Häcken kom med et godt tilbud, sier AGF-sportssjef Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside.

MED PÅ MIDTØSTEN-TURNERING: Roger Risholt fikk sjansen hos Åge Hareide i fjor vinter. Nå blir han Häcken-spiller.