Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Risholt stempler Start som uproffe

Fikk ikke beskjed om vraking.

(Dagbladet.no): Kai Risholt (28) trodde han skulle få kontrakt med Start, klubben han forlot for tre år siden. I stedet hentet klubben Espen Olsen fra Stabæk i går.

I dag er angriperen rasende på sørlandsklubben. Han måtte lese på nettet at han ikke fikk en avtale han trodde var i boks.

- Ledelsen i Start er uproffe og har en personalpolitikk som er utrolig. Det er vel normalt å kontakte spilleren, sier Risholt til Fædrelandsvennen.

Den tidligere Hønefoss-spissen fikk også inntrykk av at han var garantert en korttidskontrakt, fordi han scoret og gjorde det bra på treningsleir i Spania.

- Jeg synes Start har opptrådt respektløst og uprofesjonelt, sier Risholt til Agderposten.

Start-trener Arne Sandstø tar ikke selvkritikk, han mener Risholt visste at det bare dreide seg om prøvespill. Dessuten ble agent Stig Lillejord informert om avgjørelsen.

- For en spiller som aldri har vært innom klubbkontorene så var det en spenstig uttalelse. Han skulle snakket litt oftere med agenten sin, sier Sandstø.

SCORET PÅ LA MANGA: Her jubler Kai Risholt sammen med Lars Martin Engdal (til venstre) og Bernt Hulsker etter spissens scoring mot Kongsvinger 5. mars. Foto: Scanpix
SCORET PÅ LA MANGA: Her jubler Kai Risholt sammen med Lars Martin Engdal (til venstre) og Bernt Hulsker etter spissens scoring mot Kongsvinger 5. mars. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media