Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Risikerer å dø om han spiller

CSKA Moskva-spiller Rasmus Elm.

HAR SØLIAKI: Men Rasmus Elms russiske arbeidsgiver CSKA Moskva mener mageproblemene er verre enn som så. 
Foto: ERIK MÅRTENSSON / NTB scanpix
HAR SØLIAKI: Men Rasmus Elms russiske arbeidsgiver CSKA Moskva mener mageproblemene er verre enn som så. Foto: ERIK MÅRTENSSON / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Svenske Rasmus Elm tjener til livets opphold som fotballspiller i russiske CSKA Moskva, men nå kan den historien være over, skriver svenske Expressen.

Ifølge den russiske avisa Moskovskij Komsomolets er mageproblemene som har satt Elm ut av spill i månedsvis mer alvorlige enn først antatt.

- Elm er syk. Jeg tuller ikke. Dere kan få vite mer om dette i Sverige. Han har ikke familiproblemer, han er syk og kan ikke trene. Så fort han øker belastningen får han blødninger, og det er mulig han må slutte å spille fotball for alltid. Det viktigste er at han ikke blir lam, sier CSKA-direktøren Jevgenij Giner til avisa, ifølge Expressen.

Men Giner stopper ikke med det. Ifølge direktøren er det bare ti spillere i verden som har samme diagnose som Elm, og at ni av dem ikke spiller lengre.

- Om han spiller kan han i beste fall bli lam, i verste fall dø, sier han.

I Sverige, derimot, skjønner de lite av påstandene fra CSKA. Ifølge Elms agent Patrik Mørk er det ingen fare på ferde med den 26 år gamle spilleren som er diagnostisert med søliaki i Sverige.

- Jeg vil ikke kommentere dette, men det føles som en overdrevet artikkel, sier Mørk til Expressen.

• I morgen spiller CSKA Moskva Champions League-kamp mot Manchester City. Uten Elm.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media