- Risikerer ikke karrieren

1. finale EHF-cupen: Mislata Tortajada (Spania)- Tertnes 24- 22. Kjersti Grini måtte ut med kneskade tidlig i første omgang. Hun spilte hele andre, men hadde tydelige smerter. Nå spørs det om hun må stå over finalen i Bergen søndag.

- Jeg klarer å løpe litt rart en kamp til. Men det må være nokså sikkert at jeg ikke ødelegger noe. Jeg risikerer ikke karrieren på dette. Jeg har tenkt å satse noen år til, sier Kjersti Grini. # Etter matchen testet fysioterapeuten kneet. Det oppførte seg ikke normalt. Hun fikk uønskede tilbakemdelinger på menisk-testen.

  • Så nå bærer det rett hjem til Norge for skikkelig sjekk av det trøblete kneet.
  • Kjersti står foran et skikkelig dilemma: Hun ønsker sterkt å vinne e-cupen med Tertnes. Men smeller det i kneet i returmatchen, kan både OL og proffkontrakten med Ikast ryke.

I går var det tamt fra start mot spanjolene. Trener Gunnar Pettersen fikk snudd forestillingen i pausa med provokasjoner, kjeft og formaninger.

- Under pausemøtet tok jeg i bruk midler som jeg tidligere bare har brukt mot gutta. Jeg sa at det blir ikke aktuelt å sende kampen på TV hvis vi taper med ti mål eller mer, og at spillerne må da ta konsekvenser av det, forteller Pettersen.

  • Det var ikke helt sant, men det virket. For ingenting betyr mer for klubbsponsorer og inntekter enn en TV-sendt kamp. # SKADD IGJEN: Kjersti Grini.
SKADD IGJEN: Kjersti grini.