Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Risikerer straff etter tog-kyss

Fotballprofilen Paul «Gazza» Gascoigne møtte mandag i retten i England. Han er tiltalt for å kysset en kvinne uten hennes samtykke.

PÅ VEI TIL RETTEN: Paul Gascoigne. Foto: NTB Scanpix
PÅ VEI TIL RETTEN: Paul Gascoigne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

52-åringen ble arrestert på togstasjonen i Durham i august i fjor. Gascoigne må svare for anklager om at han skal ha kysset en kvinne mot hennes vilje.

– Jeg kan nesten ikke vente til rettssaken kommer i gang. Jeg har ikke gjort noe galt, sa Gazza da rettssaken ble berammet.

Han hevdet at han hadde grepet inn for å trøste kvinnen da hun ble kalt «en feit ku».

Gazzas advokat Michelle Heeley sa i januar at de har en rekke karaktervitner som er villig til å forklare seg om at kysset ikke var av seksuell karakter.

Det er ventet at Gascoigne har tre til fire dager foran seg i retten denne gangen.

Gascoigne hadde en innholdsrik og suksessrik karriere som fotballspiller. Etter at han la opp har ikke hverdagen vært like enkel. Han har slitt med alkoholmisbruk i mange år.

Da Gascoigne fylte 50 år sa han dette om alkoholen:

- Jeg sier alltid til folk at jeg er alkoholiker, men gi oss litt ære. Jeg har jobbet med det. Noen ganger er jeg i god form, men plutselig så våkner jeg opp med en flaske gin ved siden av meg. Da tenker jeg «hvor kom den der ifra?».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media