Rister på hodet av Martins Oslo-brannfakkel

Om Vålerenga og Lyn.

HAR EN FORTID I LYN: Drillo var Lyn-trener på 80-tallet, og synes det vil være veldig trist for klubben og norsk fotball om det skulle ende med konkurs. Han er helt uenig i at det ikke er plass til to topplag i Oslo, slik Martin Andresen hevder. 
Foto: Erlend Aas / Scanpix
HAR EN FORTID I LYN: Drillo var Lyn-trener på 80-tallet, og synes det vil være veldig trist for klubben og norsk fotball om det skulle ende med konkurs. Han er helt uenig i at det ikke er plass til to topplag i Oslo, slik Martin Andresen hevder. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): - Når Lyn har 2000 tilskuere, og vi har over 10 000, så ser du at det ikke er nok interesse og lidenskap for at det skal være to lag her, lød brannfakkelen fra Martin Andresen til TV 2 foran byderbyet forrige helg.

Ikke uventet møtte VIF-treneren motbør fra flere i Lyn-leiren, og nå også fra Egil «Drillo» Olsen.

- Naturligvis plass til to

Landslagssjefen trengte i hvert fall ikke lang betenkningstid da han i dag ble spurt om han var enig i at Oslo bare var stort nok for ett topplag.

- Det er jeg uenig i. Da jeg spilte fotball selv var det fire toppklubber her i Oslo. Nå er det bare to toppklubber, og det er det naturligvis plass til, sier Drillo.

I løpet av det neste døgnet kan det tallet være halvert. Om Lyn ikke har greid å hente inn 17 millioner kroner innen sin selvpålagte frist, går klubben til skifteretten. Om konkursen skulle bli et faktum får det alvorlige konsekvenser for flere lag i Tippeligaen - som i så fall mister poengene de har tatt mot Lyn denne sesongen.

Drillo liker situasjonen svært dårlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer