Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ristet oppgitt på hodet

Ole Gunnar Solskjærs mannskap hadde håpet på å slå tilbake, men det endte 0-0 i FA-cupens 3. runde mot Wolverhampton. Dermed må lagene ut i omkamp.

IKKE FORNØYD: Ole Gnnar Solskjær. Foto: NTB Scnapix
IKKE FORNØYD: Ole Gnnar Solskjær. Foto: NTB Scnapix Vis mer
  • Wolverhampton - Manchester United 0-0 (0-0)

Manchester United ble til tider brukt som en boksesekk av Arsenal for få dager siden, og til kveldens FA-cupkampen mot Wolverhampton gjorde Solskjær en rekke bytter.

Det var mange slitne bein på banen, og begge lag forsvarte seg godt. Det sjansefattige oppgjøret endte 0-0.

Wolverhampton var nærmest mål, mens Rashford hadde United største sjanse da han dunket ballen i tverrliggeren etter 70 minutter.

Det var hjemmelaget som hadde mest krefter igjen mot slutten av oppgjøret. Jimenez hadde et skummet forsøk like før slutt og Doherty fikk et mål (korrekt) annullert etter at han brukte hånda i avslutningsøyeblikket.

- Fair

Ole Gunnar Solskjær ristet oppgitt på hodet ved et par anledninger i kampen hvor TV-kamerat zoomet inn på ham.

Selv om 0-0 borte mot Wolverhampton isolert sett er et godt resultat, hadde han nok håpet på en bedre reaksjon - spesielt offensivt.

En ekstra kamp i et allerede tøft kampprogram var nok heller ikke på ønskelista ...

- Det var en tøff kamp. Vi var best i 2. omgang og dominerte, men det var et godt og organisert lag vi møtte. Men la oss kjøre på, nå venter en ny kamp, sa Wolverhampton-trener Nuno Espírito Santo i et intervju etter kampen.

- Vi dominerte i første omgang, men så ble vi trykket bakpå, og vi kom ikke helt i gang i annen omgang. Jeg synes uavgjort er et fair resultat, sa Ole Gunnar Solskjær til Viasport.

Før dagens kamp fikk Solskjær kritikk av tidligere United-spiller Robin van Persie. Spissen syns den norske manageren var altfor glad etter oppgjøret mot Arsenal. Han mente at spillerne ikke fryktet ham.

- Du har forskjellige måter å motivere spillere på. Jeg tror ikke det alltid fungerer å skremme spillerne til å gjøre det bedre. Vi lever i 2020. Jeg har min måte og mine personlighet. Den står jeg med. Jeg har mine verdier. Det er mange som uttaler seg som ikke vet hva som foregår bak dørene i garderoben. Noen ganger er vi tøffe, andre ganger gir vi dem et klapp på skuldra, forklarer Solskjær til Viasat.

BRA FORSØK: Men Rashord fant ikke veien til nettmaskene. Foto: NTB Scanpix
BRA FORSØK: Men Rashord fant ikke veien til nettmaskene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ropte på straffe

Doherty hadde den første omgangens største mulighet da han ble stusset fri på bakre stolpe, men backen greide utrolig nok å bomme fra kloss hold.

For Ole Gunnar Solskjærs mannskap var det lite å rope hurra for.

Halvtimen var spilt da laget skrek på straffe etter at Brandon Williams falt i boksen, men noen VAR-minutter seinere ble det konkludert med at spillet skulle fortsette.

Det var høydepunktene i den første omgangen.

SKUFFET: Matt Doherty må innse at han misbrukte en stor sjanse. Foto: NTB Scanpix
SKUFFET: Matt Doherty må innse at han misbrukte en stor sjanse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Like utenfor

Den andre omgangen fortsatte med et helt middels tempo. Det var Neto som fikk omgangens første mulighet. Han fikk skyte upresset fra 17-18 meter, men Romero fikk en fot på forsøket.

58 minutter var spilt da Juan Mata forsøkte seg på et frekt frisparkforsøk. Den spanske midtbanespilleren ekspederte et frispark fra 25 meter noen meter utenfor Wolverhampton-buret.

Solskjær gjorde et dobbeltbytte i den andre omgangen, og sendte Rashford og Fred inn på banen. Førstnevnte fikk umiddelbart en stor sjanse, men ballen traff tverrliggeren og Wolverhampton-spillerne kunne puste lettet ut.

Doherty, som bommet på den store sjansen i første omgang, trodde han scoret kampens eneste mål etter 75 minutter, men målet ble annullert.

Reprisen viste at han brukte armen for å styre inn ballen.

Kampen endte 0-0, og nå venter et returoppgjør på Old Trafford.