Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ritsma brakk ankelen

Den nederlandske skøyteveteranen Rintje Ritsma kan få store deler av sesongen spolert etter at han brakk ankelen fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige sesongs sølvvinner i EM- og VM skadet seg da han drev med vindsurfing. Han ble operert fredag i Heerenveen, men må belage seg på mange måneders sykemelding.

Dermed går han glipp av både det nederlandske distansemesterskapet i begynnelsen av november, samt alle de tre verdenscupene (Hamar, Erfurt og Heerenveen) samme måned.

Ledelsen i profflaget TVM håper Ritsma kan være friskmeldt til det nasjonale allroundmesterskapet i slutten av desember, skriver nyhetsbyrået ANP. Det må han for å være aktuell til EM på hjemmebane i begynnelsen av januar.

Også Erben Wennemars er i gips om dagen etter at han brakk håndleddet i Calgary nylig. Men den dobbelte gullvinneren fra distanse-VM i Berlin kan trene som planlagt og gikk gode testløp i Calgary for en drøy uke siden.

(NTB)