Rivaldo: - Jeg lærer av Beckham

At David Beckham er et forbilde for mange unge fotballspillere er ingen hemmelighet. Men Rivaldo? Joda, brasilianeren innrømmer selv at han lærer av engelskmannen.

- Selvsagt beundrer jeg Beckhams frispark. Men det er ikke bare det, han spiller pasninger og legger innlegg så godt også, sier Rivaldo - av mange regnet som verdens beste fotballspiller - ifølge The Sun.

- Jeg prøver å gjøre det samme som ham, og jeg ser altid på hvordan han får foten rundt ballen når han tar frispark. Jeg vet om andre spillere som studerer stilen hans også. Du må alltid se på andre spillere for å forbedre deg, og det er det jeg gjør, sier Rivaldo.

(Dagbladet.no)

LÆREMESTER: David Beckham sprer frykt og beundring med høyrefoten. Her er det den tyske muren som skremmes under den beryktede 1. september-kampen på Olympiastadion i München.
ELEV:</B> Rivaldo lærer av Beckhams frispark. Kanskje kan David lære noe av Rivaldos brassespark? Her er i alle fall utgaven som sikret Barca 3-2 over Valencia og en plass i Champions League på overtid i Primera Divisions siste kamp i juni i fjor. Ruben Baraja i bakgrunnen er tilskuer mens Rivaldo fullfører sitt hattrick.