FIKK ET INNHOPP: Den tidligere superstjernen Rivaldo fikk et innhopp på tredje nivå i brasiliansk fotball i går. Her er han avbildet på Empire State Building med en kopi ac Champions League-trofeet tidligere i år. Foto: Anthony Behar / NTB Scanpix
FIKK ET INNHOPP: Den tidligere superstjernen Rivaldo fikk et innhopp på tredje nivå i brasiliansk fotball i går. Her er han avbildet på Empire State Building med en kopi ac Champions League-trofeet tidligere i år. Foto: Anthony Behar / NTB ScanpixVis mer

Rivaldo (43) gjorde comeback i Brasil

I går.

Den brasilianske fotballstjernen Rivaldo (43) var tilbake på fotballbanen i 2. divisjon i Brasil for Mogi Mirim tirsdag.

Rivaldo er klubbens president og har annonsert at han vil hjelpe laget på banen ved noen anledninger. Tirsdag var han i aksjon etter å ha lagt opp i mars 2014.

På nivå tre i Brasil, ble midtbanespilleren byttet inn etter 68 minutter da klubben lå under 0-1 mot Nautico. To minutter senere sto det 1-1, som også ble sluttresultatet.

- Etter ett år og tre måneder startet jeg å trene igjen og gikk ut og spilte en kamp etter bare 20 dager. Det inspirerer unge spillere, sa Rivaldo.

Brasilianeren vant gullballen i 1999. 43-åringen har hatt en innholdsrik karriere bak seg med oppholdet i Barcelona som den største suksessen. Han har også spilt for blant annet Deportivo La Coruna, Milan og Olympiakos.

I 2002 ble han verdensmester med Brasil, som han har spilt 74 landskamper og scoret 35 mål for.

(NTB)