Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rivaldo uteble fra treningsleir

Rivaldo unnlot i dag å møte opp på Barcelonas treningsleir i nederlandske Hoenderloo. Den brasilianske superstjernen ønsker ikke å delta på klubbens treninger før han får høyere lønn.

Rivaldos agent, Josep Maria Minguella, har vært i forhandlinger med Barcelona-president Joan Gaspart i flere dager, men en løsning lar ennå vente på seg selv om Gaspart har fastslått at brasilianeren ikke er til salgs.

Ifølge nettsida Onefootball hevder Minguella at Rivaldo ble lovet en betydelig lønnsøkning av tidligere president Josep Nunez allerede for to år siden. I tillegg ønsker midtbanespilleren å reforhandle sine avtaler angående internett- og markeds-rettigheter.

Rivaldo har i dag en årslønn på nærmere 25 millioner norske kroner i Barcelona, mens Milan, som nylig fikk et bud avslått på 28-åringen, var villige til å tilby hele 49 millioner kroner.

Minguella fastslår at Rivaldo må få minst 40 millioner dersom han skal skrive under.

  • Rivaldo har en klausul i kontrakten som sier at en klubb må betale minst 1,5 milliarder dersom den ønsker å kjøpe brasilianeren.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media